Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

Vásáry André

Vásáry André

Vásáry André világszinten is kuriózumnak számító hangfajjal és repertoárral rendelkezik, fiatal kora ellenére jelentős sikereket ért el a hazai kulturális életben. Emlékezetes fellépései voltak Magyarország legrangosabb koncerttermeiben, pl. a Művészetek Palotájában, a Budapesti Kongresszusi Központban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Rózsavölgyi szalonban, vagy a pécsi Zsolnay Negyedben.
2011-ben Fonogram - Magyar Zenei Díjra jelölték, a három arany és egy platina lemez pedig híven tükrözi a közönség elismerését.
Szerepelt a Pesti Színházban, három évadot játszott a Nemzeti Színházban. A templomi koncertek kedvelői az ország legnagyobb templomaiban, pl. az Esztergomi Bazilikában, a Debreceni Nagytemplomban vagy a Ceglédi Református Nagytemplomban gyönyörködhettek az általa nyújtott, nem mindennapi zenei élményben.
A hazai sikerek mellett már külföldön is felfigyeltek tehetségére, részt vett az Adoro Tour rendezvényen Németország több városában, szerepelt Rómában, Párizsban, Bécsben, és más európai városokban, meghallgatta őt Ricardo Muti, és felkérték énekelni a bécsi Staatsoperbe. 2012 decemberében önálló koncertet adott a Kolozsvári Magyar Operában.

Vásáry André - kapcsolódó Koncertek
Vásáry André - kapcsolódó Helyszínek
Laffert kúria

Laffert kúria

Megtekint
Mátyás-templom

Mátyás-templom

Megtekint
Laffert kúria

Laffert kúria

Megtekint
Liszt Ferenc - Zentrum

Liszt Ferenc - Zentrum

Megtekint
Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.