Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

VASOVSKI SYMPHONIC

A crossover műfaj legizgalmasabb párosítása, ahol az elektronikus zenei stílusok a klasszikus hangzással találkoznak

Vadonatúj szuperprodukció mutatkozik be VASOVSKI SYMPHONIC néven 2015. december 21- én a Papp László Budapest Sportarénában. Nemcsak hangzásában ötvözi a műfajokat, hanem színpadi megjelenésében is egyedi és jellegzetes. Főszereplője és névadója, Mr. Vasovski, egy közel másfél órás DJ szettel készül, melyet végig a Magyar Virtuózok Zenekar kísér. A teljes szimfonikus zenekarra hangszerelt zenei átiratok Werner Gábor hangszerelő, karmester közreműködésével valósulnak meg. Mr. Vasovski – akit Budapest legnépszerűbb klubjaiból ismerhetünk - sajátjai mellett közkedvelt slágereket is felcsendít majd az este folyamán a maga egyedi és összetéveszthetetlen stílusában.

Sajtótájékoztató:

„Több, mint 10 éve dolgozom, mint DJ és zenei producer. A szettjeimet gyakran kísérik zenészek élőben, ugyanis fontosnak tartom, hogy a mai zenében is szerepet kapjanak a hangszerek. Missziómnak tekintem, hogy a szinte csak elektronikus zenén felnőtt fiatalokhoz közelebb hozzuk a klasszikus élő hangszeres zenét.” – magyarázta Mr. Vasovski.

A világsikerek mellett a koncerten debütálnak Magyarország legnépszerűbb előadóinak új dalai is, amelyek külön erre az alkalomra készülnek, de természetesen legismertebb számaikból is ízelítőt kap a közönség. Sztárvendégek: Radics, Gigi, Tolvai Reni, Járai Márk, Mező Misi, Majka és Curtis.

„Megtisztelő számomra, hogy részese lehetek egy ilyen nagyszabású produkciónak.” – Radics Gigi

„A Vasovski Symphonic az év zárásaként egy megismételhetetlen esemény lesz, amiről sokat fogunk még beszélni.” – Járai Márk

A koncert hangulatát tovább színesíti közreműködésével: Baricz Gergő – ének és gitár, Kollányi Zsuzsa – vokál, Nádor Dávid – vokál, Harót Balázs – vokál, Eliza Bliss – elektromos mélyhegedű, Herold Péter – szaxofon, Koós-Hutás Áron – jazz trombita, Németh Zsolt (Ritmo) – gitár, Basslime – beatbox

Egyedülálló és kihagyhatatlan: VASOVSKI SYMPHONIC. A páratlan zenei hangzás mellett a koncert látványvilága is ötvözi a stílusokat. Elsőre egy nagy koncertterem klasszikus vonalait pillanthatjuk meg, ugyanakkor a modern fénytechnikai és vizuális eszközöknek köszönhetően egy éjszakai klub hangulatát is átélhetjük.

„Nem titkolt célunk, hogy a sikeres budapesti bemutatkozás után Európa koncerttermeibe is elvigyük ezt a szuperprodukciót.” – tette hozzá Szenthelyi Miklós,
a szervező Magyar Virtuózok Művészeti Nonprofit Kft. képviseletében.

A koncertről további információ: www.vasovskisymphonic.com

A 29.900 Ft-os jegyeket vásárló vendégek Meet&Greet eseményen vehetnek részt a koncert fellépőivel. További tájékoztatást a hostessek nyújtanak a rendezvényen.

Időpont

2015. December 21. Hétfő, 20:00

Helyszín

Papp László Budapest Sportaréna

Jegyvásárlás

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
VASOVSKI SYMPHONIC - kapcsolódó Helyszínek
Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.