Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

Vadim Repin koncert

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Vadim Repin 11 évesen nyerte első zenei díját, s már gyermekként önálló esteket adott. Elképesztő tehetségként tartották számon a Novoszibirszkben született művészt. 1989-ben a legrangosabbnak tartott brüsszeli Erzsébet Királynő Versenyen első helyezést ért el, s ezzel a verseny történetének legfiatalabb győztese lett. A nemzetközi zenei életben azóta is a legmagasabban jegyzett hegedűművészek közt emlegetik őt.

2016. február 2-án Vadim Repin Magyarországon koncertezik, ahol a Magyar Virtuózokkal áll színpadra.

A Magyar Virtuózok Kamarazenekart 1988-ban alapította Szenthelyi Miklós hegedűművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, a főiskolán végzett fiatal tehetséges tanítványaiból. Alakulásától kezdve igen sikeres külföldi pályafutást mondhat magáénak az együttes, jártak már többek között Olaszországban, Németországban, Portugáliában, Dél-Koreában és az Amerikai Egyesült Államokban is. A Magyar Virtuózok a legtöbbször fellépő kamarazenekarrá fejlődött hazánkban az elmúlt évek során.

Külföldi vendégművészekkel is együttműködnek, erre lesz példa a mostani koncert is, ahol Repin Max Bruch: g-moll hegedűversenyét adja elő.

Az est folyamán több művet is hallhatunk W.A. Mozart szerzeményeiből Alexander Negrin vezénylésével. (Figaró házassága  - nyitány, A-dúr szimfónia, No.29 K.201/186a, g- moll szimfónia No.40 K.550)

Meet&Greet jegyet vásároló vendégeinket a koncert után a Bohém Étteremben megrendezésre kerülő állófogadásra invitáljuk, ahol nemcsak finom ételek várják, hanem lehetőség adódik a koncert szólistájával és karmesterével, Vadim Repinnel és Alexander Negrinnel való találkozásra, dedikálásra vagy akár közös fotó elkészítésére.

MEET&GREET - 29.900 Ft

VIP - 19.900 Ft

PLATINA - 15.900 Ft

GOLD - 12.900 Ft

SILVER -  9.900 Ft

BRONZ  - 6.900 Ft

Időpont

2016. február 2. kedd, 19:30

Helyszín

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem (Müpa 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1)

Jegyvásárlás

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
Vadim Repin koncert - kapcsolódó Helyszínek




Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.