Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

Előttem legyen mindig út

Pozitív, önfejlesztő koncert Bagdi Bellával

Az eseményről:

Bagdi Bella ELŐTTEM LEGYEN MINDIG ÚT c. legújabb lemeze előhívja belőled a pozitív érzelmeket, átformál, megerősít, inspirál, és bátorít. A lemezen hallható dalok megnyugtatják a lelket, javítják a hangulatunkat, és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség.
Sokan használják arra Bella zenéjét, hogy enyhítsék egy nehéz nap hatásait vagy elfelejtkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket. Bármelyen módon is hallgatsz, vagy énekelsz Bella dalokat, fejleszted önmagad.

A hoponoponó lényege, hogy semlegesítse a tudatalattinkból azokat az emlékeket, amelyeket problémának érzékelünk. Ezt egyetlen egy úton érhetjük el: ha folyamatosan tisztítjuk a tudatalattinkat ezektől a korlátozó emlékeinktől. Ezen a koncerten életünk legfontosabb területén végzünk hoponoponó tisztítást.

DE ÉLŐBEN ÁTÉLNI EGÉSZEN MÁS!

Semmihez nem fogható az az élmény, amit Bella személyes jelenlétével adni tud a koncertjein.

Ezen az estén különféle élethelyzetek, életszakaszok megoldásaihoz, problémáihoz kapunk olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek bennünket egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásainkat megerősíteni.

Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos neked.
Ezen az estén megtapasztalhatod, hogyan számíts arra, hogy a körülményeid a javadra változzanak.

Aki látja maga előtt az utat, az új szintre emelkedhet!

Bagdi Belláról

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, a több, mint 1000 osztályban elindult Boldogságórák kezdeményezője. Jelenleg az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetőjével, Prof. Oláh Attilával közösen Magyarországon boldogságkutatásokat végeznek az alapítvány csapatának közreműködésével.

Bella az első aranylemezes életmódfejlesztő énekesnőnk, aki folyamatosan telt ház előtt koncertezik Magyarországon. 2012-ben és 2015-ben a Budapesti Kongresszusi Központban teltházas ünnepi koncertet adott 2000 főnek.

Tudományosan bizonyított, hogy az éneklés csökkenti a stresszt, enyhíti a szorongást, és emeli az endorfinszintet. Az éneklés erősíti az immunrendszert, és teljesen mindegy, hogy hamisan vagy tisztán énekelünk-e, csak énekeljünk!

Erre ösztönöz Bella megzenésített pozitív megerősítéseivel.

Időpont:

2016. március 19. 19.00-21.00

Cím:

SZSZSZC Oladi Szakképző Iskolája, 9700 Szombathely, Simon István utca 2-6. Információs telefonszám: (94) 310 683

Jegyárak:

Normál jegyár elővételben: 2300 Ft. Támogatói jegyár: 4600 Ft. Jegyek a koncert napján a helyszínen: 3300 Ft.

Tegyél jót valakivel –
Szerezz örömöt egy koncertjeggyel!

Bella 10 ajándék-jegyet ajánlj fel a helyi kórház dolgozóinak. Örömet szeretne szerezni nekik és ezáltal kifejezni feléjük, milyen fontos az a szolgálat, amit megtesznek a beteg emberek gyógyulásáért.

Ha Te is szívesen ajándékoznál egy koncertjegyet valakinek névtelenül, akkor válaszd a támogatói jegyárat és neked köszönhetően 1-el több embert tudunk meghívni, hogy feltöltődjön lelkileg.

Jegyek kaphatók továbbá az InterTicket országos jegyirodai hálózatában.

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
Előttem legyen mindig út - Bagdi Bella - kapcsolódó Helyszínek
Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.