Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

BAGDI BELLA EST - HO'OPONOPONO

Életmódfejlesztő koncert a titkos hawaii módszerrel, amivel bőséget, boldogságot és egészséget teremthetsz

A hoponoponó azt jelenti: „jól tenni”, ill. „hibát kijavítani”. Segít megtisztítani a tudattalant. Segít azoknak a rejtett programoknak a semlegesítésében, amelyek megakadályoznak céljaid elérésében.

A hoponponó egy problémamegoldó folyamat, amit teljes egészében önmagadban folytatsz le.

A hoponoponó szerint a problémák nem egyebek, mint a tudatalattinkban visszajátszódó emlékek. Amikor valami gondod támad valakivel, akkor valójában nem azzal az emberrel van gondod, hanem azzal az emlékkel, ami felszínre jön benned, és amire reagálsz. Ezzel van gondod.

A hoponoponó lényege, hogy semlegesítse a tudatalattinkból azokat az emlékeket, amelyeket problémának érzékelünk. Ezt egyetlen egy úton érhetjük el: ha folyamatosan tisztítjuk a tudatalattinkat ezektől a korlátozó emlékeinktől. Ezen a koncerten életünk legfontosabb területén végzünk hoponoponó tisztítást.

Bagdi Belláról

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, a több, mint 1000 osztályban elindult Boldogságórák kezdeményezője. Jelenleg az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetőjével, Prof. Oláh Attilával közösen Magyarországon boldogságkutatásokat végeznek az alapítvány csapatának közreműködésével.

Bella az első aranylemezes életmódfejlesztő énekesnőnk, aki folyamatosan telt ház előtt koncertezik Magyarországon. 2012-ben és 2015-ben a Budapesti Kongresszusi Központban teltházas ünnepi koncertet adott 2000 főnek.

Tudományosan bizonyított, hogy az éneklés csökkenti a stresszt, enyhíti a szorongást, és emeli az endorfinszintet. Az éneklés erősíti az immunrendszert, és teljesen mindegy, hogy hamisan vagy tisztán énekelünk-e, csak énekeljünk!

Erre ösztönöz Bella megzenésített pozitív megerősítéseivel.

Kiknek ajánljuk Bella dalait és koncertjeit?

Mindenek előtt azoknak a boldogságra vágyóknak, akik készek arra, hogy tegyenek azért, hogy tartós boldogság-élményhez jussanak. Bella nem hiteget, nem ígér csodát, de megmutatja, hogy igenis változtathatunk az életünk minőségén és boldogabbá tudunk válni. Ráadásul gyakorlati segítséget és kapaszkodókat ad ahhoz, hogy ezt miként tegyük a mindennapi rohanós életünkben.

Másodsorban egyszerűen csak kíváncsiaknak, akik tudni szeretnék, hogyan látja ma a lélektan a boldogság jelenségét és milyen eszköztára van a boldogság tartósabb fennmaradásához. Bella a tudomány realitásával, hétköznapi nyelven ad ízelítőt életmódfejlesztő gyakorlatai, történetei és zenés megerősítései együttes erejével.

Időpont:

2016. február 27. 18.00-20.30

Cím:

Virtuózok Hangversenyterem, 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.

Jegyárak:

Elővételben 2700 Ft, koncert napján a helyszínen 3700 Ft.

Személyes jegyvásárlási lehetőség 2016. január 29-től a

Szebb Életért Központban
Cím: Budapest, VIII. kerület Fiumei u. 4. (a Keletinél)
Telefon: 06/1-488-0118 és 20/969-0059
Email: info@szebbeletert.hu
Nyitvatartás: H-P: 9:00-18:00, Szo: 9:00-15:00, V: Zárva

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
BAGDI BELLA EST - HO'OPONOPONO - kapcsolódó Helyszínek
Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.