Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

A Játékkészítő

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával érkezik idén decemberben újra a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show-musical!

Leírás

Volt egyszer egy magányos, szemüveges kisfiú, Peti. Az iskolatársai gyakran csúfolták, egyszer még be is zárták egy elhagyott épületbe, ahol a szemüvege is leesett a sötétben. Ám ahogy elkezdett tapogatózni utána a földön, egyszer csak egy piros keretes varázs-szemüveg akadt a kezébe, amitől rögtön bátrabb lett. Elindult megkeresni a kijáratot, s közben összetalálkozott a Malaccal, aki a Játékkészítőhöz indult, hogy videojátékká válhasson. Mert ma már csak így lehet létezni, a régi mesehősök ideje lejárt – állította. Így hát útra keltek együtt, hogy számos kalandot átélve és számos mesés barátot szerezve eljussanak céljukhoz.

Minden Varázsjegy birtokosa egy karszalagot kap, amivel interaktív közösségi élmény részesévé válik.
Továbbá a Varászjegy tulajdonos piros szemüveget kap ajándékba, és egy speciális játékkészítős tetoválást, amit a darabban feltűnő Kalózok is viselnek az előadás során.
Extra szolgáltatásként az úgynevezett “gyors sáv” használatára jogosít, ami külön bejáraton keresztül kényelmes bejutást biztosít a Syma csarnokba.

Minden Csodajegy birtokosa egy karszalagot kap, amivel interaktív közösségi élmény részesévé válik.
Továbbá a Csodajegy tulajdonos piros szemüveget kap ajándékba, egy speciális játékkészítős tetoválást, amit a darabban feltűnő Kalózok is viselnek az előadás során.

A VIP Meseváró várja a Csodajegyeseket, ahol kicsik és nagyok egyaránt kiválaszthatják és elfogyaszthatják a Három Kívánság menüjüket.
A VIP Meseváróban mindenkit megajándékozunk az előadás dedikált poszterével.

Extra szolgáltatásként az úgynevezett “gyors sáv” használatára jogosít, ami külön bejáraton keresztül kényelmes bejutást biztosít a Syma csarnokba.

Időpontok

december 26. szombat, 11:00
december 26. szombat, 19:00
december 27. vasárnap, 15:00
december 27. vasárnap, 19:00
december 28. hétfő, 11:00
december 29. kedd, 15:00

Helyszín

SYMA Rendezvényközpont (1146 Budapest, Dózsa György út 1.)

Jegyvásárlás

Figyelem! Ehhez az eseményhez koncertbérlet NEM használható fel!

Ajánlja Emailben!
A Játékkészítő - kapcsolódó Helyszínek
Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.