Kérjük válasszon:

Koncert Kereső

Időintervallum:

Spirit Hotel Sárvár

Konferenciák, céges összejövetelek, továbbképzések, hétvégi tréningek, üzleti megbeszélések valóban sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín. A hely szelleme és atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a legfontosabb szakmai események igazan betöltsék küldetésüket, hosszú távú élményt biztosítva partnereinknek, üzletfeleinknek. Esemény, élmény, érték.

Az Ön rendezvényének kényelmét a különféleképpen átalakítható 740 m2-es rendezvényközpontunk biztosítja. Az öt őselem – melyről konferenciaközpont termei nevüket kapták -  egyetemességének harmóniája ideális és különleges helyszínné teszi a Spirit Hotelt bármilyen rendezvény lebonyolításához. 

Konferenciaközpontunk 5 hangszigetelt teremrészre – Tűz, Víz, Levegő, Föld és Spirit – és Előtér részre választható szét. Együttesen kényelmesen 500 fő befogadására alkalmas. A szekciótermek egymással szabadon, több variációban összenyithatók. Az összes teremmel és az előtérrel összenyitva a szálloda alkalmas akár 400 fős gálavacsora megrendezésére.

Rendezvényteraszunk egyedi helyszínt nyújt a kávészünetekhez, melynek során a résztvevők élvezhetik a környék kristálytiszta levegőjét.

A tökéletes helyszín mellett az alábbi modern technikai eszközöket kínáljuk Önnek:
beépített és mobil hangtechnika,
LCD projektor,
mikrofon (hordozható, clip)
TV, Videó és DVD lejátszó,
flipchart,
beépített és mobil vetítővászon,
WIFI,
valamint igény szerint bérelhető szimultán tolmácskabin,
hátfal-vetítés, stb.

Cím:

9600 Sárvár, Vandkert krt. 5.

Spirit Hotel Sárvár - kapcsolódó Koncertek
Spirit Hotel Sárvár - kapcsolódó Művészek
Szenthelyi Miklós

Szenthelyi Miklós

Hegedűnűvész

Megtekint
Magyar Virtuózok

Magyar Virtuózok

Zenekar

Megtekint
Symbol

Minden jog fenntartva a Concertbudapest.com részére 2015.